9025 AYAR MANOLYA ÇİÇEKLİ AMETİST TAŞLI YILDIZ LOTUS GÜMÜŞ KOLYE
%30indirim
- 539,00₺
379,00₺
Ürün en geç 30 Kasım 2023 Perşembe günü kargoda.
Yıldız model manolya çiçekli ametist taşlı kolyemiz 925 ayar gümüşten yapılmıştır. Rose kaplamadır renk atma kararma yapmaz. Ametist taş göze iyi gelir, Stres atıcı ve cesaret verici özelliği mevcuttur. Kolye üzerinde ametist ve sedef taş kullanılmıştır. Zincir uzunluğu 43 cm dir. 1 yıl garanti kapsamındadır. Hediye kutusu ile gönderilmektedir. Aynı gün kargo yapılmaktadır.
Siset Gümüş 1987 yılından beri gümüş sektöründe faaliyet göstermektedir. Siset Gümüş online satış haricinde Türkiye ve Avrupa nın en iyi alışveriş merkezinde mağazacılıkta yapmakta olduğundan koleksiyonumuzda son derece trend ve güncel ürünler bulunmaktadır. Türkiye nin en geniş ürün yelpazesine sahip nadir ve önde gelen firmalarından biri olan Siset Gümüş ; bayan gurubunda kişiye özel ürün ve tasarımlar - yüzük - küpe- kolye-ikili ve üçlü set gurubu -bileklik ve alyans çeşitleri ile , erkek gurubunda ise yüzük -kolye-bileklik -alyans-tesbih ve kişiye özel tasarım ürün gurupları ile öne çıkmaktadır. Satışa sunduğumuz ürünlerin tamamı kendi bünyemizde üretilmekte olup uluslar arası 925 ayar gümüş patentine sahiptir. Ürünlerimizde üstün kalite işçilik ve kaplama kullanılmakta olup ürün kalitesinden asla taviz verilmemektedir. Bu meyanda bazı insanların teni gümüşü karartabilmektedir bu durumda ürün yine parlatılıp ilk haline döndürülebilmektedir.
Siset Gümüş ailesi olarak bizlere duyduğunuz güven ve tercihinizi bizden yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Hedefimiz bu ilkeler doğrultusunda sizlere daima mutlu ve güvenli hizmet sunmaktır..
9025 AYAR MANOLYA ÇİÇEKLİ AMETİST TAŞLI YILDIZ LOTUS GÜMÜŞ KOLYE Üzerindeki Değerlendirmeler
Toplam Değerlendirme (0)